reünie 2017

Zaterdag 16 september was er weer een geslaagde reünie van het VK in Amersfoort.

Na een lekker bakkie koffie zijn we in de rondvaartboten gestapt We zijn langs de buitenmuren van de oude stadskern gevaren. de gidsen vertelde allerlei zeer interessante dingen. Zo werd er verteld dat de muurhuizen van de stenen van de oude eerste binnenmuur werden gebouwd. Maar stenen waren duur en zo ontstond het woord STEENRIJK want de mensen met veel geld konden grote huizen laten bouwen. De inwoners die de stad werden uitgezet konden terug komen als ze hun boete in vorm van stenen konden betalen. Een steentje bijdragen is dan het gezegde. Na de tocht zijn we naar een leuk restaurant gegaan ( De 4 broers)waar een goed verzorgde lunch werd geserveerd. 3 gidsen hebben ons toen een klein gedeelte van de binnenstad laten zien .Ze konden heel veel vertellen en brachten dat ook vaak zo leuk dat de groep veel lol had. Na deze interessante rondleiding hebben we nog wat nagepraat met elkaar. Vol van de bitterballen ging iedereen blij naar huis.

Bestuur VK bedankt voor de organisatie

Reactie op dit artikel plaatsen is niet mogelijk.