Nieuwe Webmaster

Het bestuur van het VK was een een poos op zoek naar een nieuwe webmaster voor hun site.

Aangezien ik ook al de Facebook pagina doe van de Young Enthusiastic Seniors ( YES) was het voor mij eenvoudig om ook de site te doen.

Mijn naam is Andre Mook en ben TC lid van YES .Ik zelf heb jaren geturnd en ook een paar jaar lesgegeven.In mijn dagelijks leven heb ik heel veel te maken met allerlei vormen van bewegingsonderwijs en de daarbij behoorde accommodaties.Ik doe actief mee met de groep YES waar je leuke contacten opbouwt en ook lekker actief bezig bent.

Als er mensen zijn die bij Gymnastische evenementen aanwezig zijn en daar een leuk verslag en foto’s daar van hebben dan graag doorsturen naar mij. Zo kunnen meer mensen meegenieten van al dat moois.

info@veteranenkorps.nl

Reactie op dit artikel plaatsen is niet mogelijk.